بهتر است برای تامین سوخت و انرژی و پیشگیری از بالا رفتن قند خون، هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار یک وعده غذایی یا میان وعده کوچک میل کنیم. به نقل از فوت و فن البته اجازه دهید معده شما راهنمای نهایی باشد، اما بهتر است که حواستان به ساعت باشد تا مطمئن شوید که به طور منظم و زمانبندی شده غذا بخورید. اما چه زمان‌هایی از روز بهتر است چه غذا‌هایی را بخوریم تا اثر بخشی بیشتری داشته باشد؟surprise

صبحانه

صبحانه را حذف نکنید

محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات اخیرشان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر مردان وعده صبحانه را از برنامه روزانه خودشان حذف کنند، خطر مواجهه با حمله قلبی یا حتی مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی را حدودا ۲۷ درصد افزایش می‌دهند. این درحالی است که اگر مردان به‌خوبی صبحانه بخورند، این خطر را کمتر می‌کنند.

به‌گفته دانشمندان، حذف وعده صبحانه می‌تواند شما را گرسنه‌تر کند و میل استفاده از وعده‌های غذایی حجیم‌تر و بزرگ‌تر را در شما شدیدا برانگیخته کند. همین دو حالت در کنار هم، سطح قند خون را به‌طور قابل توجهی افزایش می‌دهند. این افزایش ناگهانی و قابل توجه قند خون می‌تواند زمینه لازم را برای ابتلا به بیماری دیابت، فشار خون بالا و کلسترول خون بالا فراهم کند. توجه داشته باشید که همگی این بیماری‌ها، خطر مواجهه با حمله قلبی را به‌طور قابل توجهی بیشتر می‌کنند.

 

ناهار

در زمان مناسب ناهار بخورید

سوخت‌رسانی اصلی به بدن باید در ساعات صبح و ظهر انجام شود، چون بدن در این ساعات به بیشترین میزان کالری برای تولید انرژی نیاز دارد. به همین دلیل هم در بسیاری از کشورهای اروپایی، اصلی‌ترین وعده غذایی همان وعده ناهار است. درواقع، ما باید سوخت لازم را به بدن برسانیم، پیش از آن‌که بدن احساس فرسودگی کند.

 

شام 

زیاده‌روی نکنید

اگر وعده غذایی سنگینی را برای شام در نظر بگیرید، قاعدتا نمی‌توانید کالری‌های دریافتی را تا قبل از خواب شبانه بسوزانید. بنابراین، کالری‌های مازاد به‌عنوان چربی در بدن ذخیره می‌شوند. به‌علاوه، غذا خوردن در ساعات منتهی به خواب شبانه، قند خون و انسولین را در بدن افزایش می‌دهد و درنتیجه خوابیدن را برای‌تان سخت‌تر می‌کند. به همین دلایل، شام به‌عنوان آخرین وعده غذایی در شبانه‌روز باید سبک‌ترین وعده باشد و حداقل باید ۳ ساعت پیش ازخواب شبانه خورده شود